Produkcja Czekolady M.Pelczar

Produkcja Czekolady M.Pelczar

M.Pelczar Chocolatier zajmuje się produkcją czekolady.

Pasja i zamiłowanie do czekolady zaowocowało powstaniem manufaktury czekolady M.Pelczar. Z czekoladą jesteśmy związani wiele lat i od samego początku to ona była dla nas twórczą inspiracją. Od niej wszystko się zaczęło. Dziś jako Mistrz Polski Cukierników i uczestnik Mistrzostw Świata Cukierników pragnę spełnić Twoje słodkie marzenia i oferuję produkty ręcznie robione na światowym poziomie, z najlepszych naturalnych składników i najwyższej jakości czekolady.

Do produkcji naszych wyrobów używamy wyłącznie najlepszych składników. Nasze surowce sprowadzane są z różnych zakątków świata, a nasz zespół pracuje nad tym, aby składniki użyte w produkcji były najwyższej jakości i świeżości. Nasze wyroby produkowane są ręcznie w niewielkich ilościach, dzięki czemu każdy nasz produkt jest wyjątkowy i zawsze dopracowany.

Celem firmy M. Pelczar Chocolatier jest zaspokojenie najbardziej wyrafinowanych gustów i smaków. Wierzymy, że proponowana oferta produktów klasy premium sprosta wymaganiom naszych klientów. Produkty naszej marki to nie tylko smak i jakość czekolady, to również szeroka gama asortymentu obejmująca praliny ręcznie robione w różnych smakach, figurki czekoladowe , tabliczki czekoladowe, czekoladę do picia pod różną postacią, i wiele innych czekoladowych słodkości. Wszystkie produkty  są dostępne w naszym sklepie internetowym na https://mpelczar.pl

Osiągnięcia Mirosława Pelczara:

  • Mistrzostwa Świata Cukierników – Rimini 2004 r. –uczestnik,
  • Pierwsze miejsce na Mistrzostwach Polski Cukierników – juniorów – Bydgoszcz 2004 r.
  • Laureat Honorowej Odznaki za zasługi dla Polskiego Rzemiosła Cukierniczego -Stowarzyszenie Cukierników i Lodziarzy Rzeczypospolitej – Warszawa 2004 r.
  • Pierwsze miejsce na Mistrzostwach Polski Cukierników – seniorów – Poznań 2005 r.
  • World Chocolate Master – Warszawa 2005 – eliminacje do Mistrzostw Świata w czekoladzie,
  • Drugie miejsce w konkursie na najlepszy deser lodowy “Hit Sezonu” – Wrocław 2006 r.
  • Trzecie miejsce w konkursie na najlepszy deser lodowy “Hit Sezonu”- Sopot 2006 r. – finał,
  • Pierwsze miejsce za najładniejszy tort weselny – Eurosweet , Warszawa 2006 r.
  • Mistrzostwa Świata Cukierników – Berlin 2006 r. –uczestnik,
  • Wyróżnienie za kreatywny udział w cukierniczym konkursie – Eurosweet – Warszawa 2006 r.
  • Konkurs o puchar im. Wojciecha Kandulskiego – Poznań 2006 r. – uczestnik,
  • Drugie miejsce w konkursie na najlepszy deser lodowy “Hit Sezonu” – Wrocław 2007 r.
  • Wyróżnienie za kunszt cukierniczy “Bakepol” – Kielce 2007 r. i wiele innych
  • Członek Stowarzyszenia Cukierników Karmelarzy i Lodziarzy RP.i wiele innych.

Zrób zakupy w naszym sklepie:

Sprawdź nasz sklep: www.mpelczar.pl

Produkcja Czekolady M.Pelczar
10 (200%) 1 ocen